round and round and round again

Just nu skulle jag vilja vara ombord på denna söta karusell! :)
Eller kanske bara stå och kolla på den, bara för att den är så söt. Det jag tänker är på de små människorna som sittter i den och lever i nuet. De har roligt i kaffekkopparna med sina vänner. Två eller fyra spelar ingen roll, bara de har varandra.

Jag har faktiskt ingen aning om varför jag skrev det, det var bara en tanke som hoppade in i min hjärna och villle ut igen. PUSS. ♥Och ja jag såg nu att jag hade glömt kapa lite i kanten... orkar inte göra om nu!


skola.

Hola babes. ♥
Nu har skolan börjat. Det känns det faktiskt inte som. När jag var i skolan idag kändes det bara som en för-information. Att vi egentligen börjar om en månad och att idag bara var en för-titt så att vi skulle känna oss tryggga när vi kom dit. Men så var det inte. Det är nu vi börjar och inte om en månad. Fast även om jag vet att vi börjar nu kan jag inte riktigt koppla tanken så att jag förstår. Hur gick allting så fort? Tiden bara försvann, och vips så var sommarlovet och sommaren borta.
Så är väl livet, tiden tickar förbi och det är först i slutet vi märker att det har gått tid.

Vi hade inga lära-känna övningar utan det var bara massa information, så jag har ju inte lärt känna någon i klassen än. Det kommer väl. :)
Mycket gamla bilder. Men det är ialllafall något.

mer stockholm och lite prat.. :)

HEJ.
Huh! Det är jobbigt att ändara i sitt rum. Faktiskt. Jag har nu dragit ner all tapet. Eller okej, det är lite kvar på några ställen där jag inte får bort det pga. list och etc. Jag har inte varit inne på datorn på... 4 dagar. Därav min brist på bloggning. Men ja, det har faktiskt varit rätt skönt. Bara det att mina naglar är lite mörbultade av all dragning av tapet och målande så när jag är klar med allt sådant blir det en manikyr på dem! haha!


Ja, jag ska snart publicera andra bilder. :]
[Ska bara ta dem först. ♥]


hejdå sommar?

Nu har det nog övergått mot höst igen. Det är bara 8 dagar kvar tills jag börjar skolan igen och sommaren har lidit mot sitt slut väldigt länge nu.
Buhu... Men men det kommer antagligen fler sommrar? Haha!Jo, föresten så går det framåt med mitt rum! :)

Nu blir det nya tag.Ännu en liten bild från Hufudstaden. :) Även här tagen i gamla stan, på de fina kullerstena.

Jaja. Jag har nu börjat göra om i mitt sovrum (äntligen) och har tagit ut alla saker förutom min säng. Nu ska jag börja att dra ner all tapet och sedan måla vitt tror jag. Tog faktiskt "före-bilder" också så att jag kan visa er före och efter när det är klart. Fast förvänta er inte att det blir klart imorgon eftersom jag ska göra allting själv. Haha. Så det kommer nog ta ett litet tag.  

tillbaka. ♥

Hallo. Nu har jag kommit tillbaka från stockholm och laddat batterierna lite. Datorn har varit avstäng för det mesta, eller iallafall för min del.
Jag ska börja redigera lite bilder från stockholm, men det blev inte supermånga bra. :/

Men det var riktigt roligt iallafall! ♥

Gamla Stan, STOCKHOLM.


mitt supersnygga nagellack. ♥

Vill bara säga att jag har hittat det finaste nagellacket i världen!
Okej, kanske inte men det är väldigt fint. Så fint att man vill äta upp det, fast ändå ha det kvar att kolla på.

Ibland är det mer orange i färgen och ibland mer rosa. Plus att det skimmrar lite men absolut inte för mycket.

Love. ♥

Och det är såklart från IsaDora.

Du vet aldrig vad som finns på andra sidan tills du går dit och kollar.

Snart är denna sommar slut. Sommaren går alltid så fort. Även om man är ledig och kan göra allting man vill.. Sitta uppe på nätterna, sova tills man är helt utvilad, gå ut på morgonen och sitta i morgonsolen med bara shorts och linne för att det är varmt, och sen kanske det kommer någon enstaka sommarskur.
Ändå går sommaren fortast av alla årstider. Varför? Är det för att det just är sommar.
Att man njuter av tiden för mycket och mest slappar. Kanske glömmer man bort mitt i sommarvärmen att den kommer ta slut och det är bäst att göra någonting.
Men denna sommar jobbade jag. Jag jobbade de fyra varmaste veckorna. Även när jag jobbade gick tiden fort. Det var inte som skolan, då man tycker att en skoldag på nästan 8 timmar tar flera dagar.
Det måste vara någonting med värmen som gör att man glömmer vissa minuter, dessa minuter som gör att hela sommaren passerar förbi utan att vi märker det. Och alla föregående sommrar minns man som vackra sommrar men man kan inte minnnas vad man gjorde.
 Kanske för att de få minuter som försvinner i våra minnen är de viktgaste på sommaren. De som gör att sommaren känns lång, de vi förlorar.

Stockholmstips? ♥
Hej om någon vänlig person ser detta och har massa fina tips till stockholm tas det mer än gärna emot. Så fram med dem nu! :)


shopping och hundsaliv?

Sitter just nu och funderar om jag har hundsaliv på läpparna....
Min kära vovve, Max, stal mitt lipsyl och bar på det. Jag fick tag på det och satte lite på läpparna... Hm, man vet aldrig.
Tur att han är liten och inte dreglar iallafall. :)Ellow.
Hm, jo idag bestämde jag och Rebecca att vi skulle åka in till stan och gå runt där.
Well, vi gick runt ett tag. Och för en gångs skull hittade jag  m i n s t  saker. Eller jag köpte iallafall minst. :]
Jag ska ju vänta tills jag och Elin åker till stockholm nästa vecka.

Och detta fann jag.

Få se nu  :
Alla armband är från HM och låg i två olika sammansättningar. 69:- för de fösta som ligger på rad, och 99:- för alla andra. (alltså låg de första 5 i en och de andra 7 i en.)
Nagellack från Lindex 60någonting:- . Färgen heter Coral och är superfin verkligen med skimmer i.
Hårnålar 12,50:-
Örhängen 24:-

Det var allt! :)


en liten historia från mitt minne

Hola babes. :)

Ser ni det där huset i bakgrunden på andra bilden? Det är vår leckerstuga. (Ja, nu heter det leckerstuga för så säger jag det. ☻)
I den hade jag tänkt bo i som liten, och en jul eller födelsedag fick jag en telefon, en rosa sak som gick på batterier, denna telefon var kopplad till en annan likadan telefon genom en sladdd på kanske 20 meter.
Så en sommardag satte vi upp ena telefonen inne i leckerstugan och andra i hallen inne i vårat vanliga hus. Jag sa till min mamma att hon kunde ringa om det var någonting.
Såklart glömde hon bort det och gick ut tilll mig och sa det istället, jag var däremot envis och sa att hon fick ringa annars skulle jag inte lyssna.
Så ringde hon, nu hade klockan blivit mycket, kanske 18.00 på kvällen. Jag hade haft en kompis där under dagen och det var dags för hennne att åka hem. Så där var jag nu, ensam i mitt "hus", med en telefon som sällskap.
Det kanske inte riktigt var så roligt att bo ensam i en kall stuga helt ensam som jag hade trott. Nu var det istället jag som ringde min mamma och frågade om jag fick komma in och kolla på teve med dem.


right on time

När jag komer hem är det första jag kommer göra att beställa färgband till min skrivmaskin. Sätta på musik på högsta volym och skriva. Skriva sånt som man bara vill få ur sig. Skriva allting man har på hjärtat. För att sen gå vidare till det riktiga livet igen.
HEJ.
Här kommer sista bilden jag har gjort iordning från photoshooten med Elin och Alma.
 
x

emelie

RSS 2.0