○• ♦ oh, my! spring is here! ♦ •○De första fräknarna har lags sig till rätta på näsryggen, blommorna blommar förfullt i trädgården och gräset håller på att växa och bli grönt. Mys som bara den!
   Idag har min dag varit så underbar, massa sol, värme och "barbentväder"! Jag har mest gått barfota in och ut ur huset, kanske inte så värst smart med åh så härligt (och ännu mindre smart när jag hade dammsugit huset innan). Men hur kan man låta bli när vädret ligger på ca 25 grader i solen?
   Ja, men puss på er, nu blir det barnfilm hehe! Toy Story 3 går på tv1000. ♥

♥ out of lemons we make lemonade ♥Det är så konstigt att någonting som man gjorde varenda dag i flera månader kan kännas så annorlunda, så konstigt. Den rutinen man hade är som bortblåst och tangenterna känns mer som fiender än som medhjälpare.
   En gång lovade jag er att jag skulle komma tillbaka, förnyad. Dock sitter jag här vid min dator varje dag och orkar inte logga in här på bloggen för att ladda upp en bild och skriva några rader. Jag har tappat det jag tycke var så roligt, borta som vinden. 
   Men saken är den att jag vill inte att det ska vara borta, jag vill skriva saker som betyder saker och jag vill publicera bilder som andra får inspiration av. Dock är det inte så lätt just nu, dels för att jag aldrig tar tummmen ur och fixar photoshop, dels för att jag inte har saker att skriva och dels för att jag inte har tid.
    Därför har jag nu bestämt att jag inte lovar någonting, min blog får uppdateras när jag känner för det och jag ska inte känna någon press.
    Detta kanske ni redan har märkt, men jag säger det ändå.
                                                                                                           Puss och Godnatt, ♥

RSS 2.0