<3

                 
                          leloveimage.blogspot.com

Jag lovade mig för ett tag sen att inte falla ner i ett djupt hål och inte kunna ta mig upp, men det är nog det som har hänt. Ibland blir det nog så, och för mig händer det ganska ofta. Det behöver inte vara en person, de kan vara vad som helst. Det är mysigt men samtidigt jobbigt, eftersom mycket av den energin jag har lägger jag på att tänka på vad som skulle kunna vara.
Jag antar att detta låter lite osammanhängande, och hälften av er som läter detta kommer antagligen se ut som ett frågetecken. Men jag ville skriva någonting eftersom jag inte har bloggat på två veckor.

VIKTIGT.

Hej, sitter på min lilla dator och skriver nu.

Jag har fått virus i min vanliga dator och kan inte använda photoshop eller så. :(
Jag kommer inte blogga så mycket på ett tag utan det kanske bara blir något enstaka inlägg..

Blir så less på virus och all skit, att någon person ens orkar sitta och utforma ett program som ska förstöra för andra.

Well, jag ville egentligen bara säga att jag inte kommer blogga så mycket just denna period. Kanske någon gång i skolan och på denna lilla datorn,

puss.

fly fly free.

Ojsan. Ehe, inlägg?
Ja, de har tydligen flugit iväg ur mitt huvud innan jag ens har suttit mig vid datorn. Men kan väl uppdatera er lite i alla fall.


Jag föll hårt, mycket hårt för ett tag sen och har fortfarande inte kommit upp riktigt helt än. Och nej inte fysiskt. (Och nej elin denna gången är det en hemlighet. Om du nu blir nyfiken. ♥)

Jag har börjat gymnasiet, träffat söta nya människor.

Gjort min första läxa på flera månader!

Varit lite sjuk.

Längtat till en helg.

Klippt mig.

Spenderat otroligt mycket onödiga pengar...

Överfört min lön till det andra kontot, så at jag inte ska spendera för mycket. :)

Det var nog allt. (:
Ps, det tog typ 2 timmar för mig att knåpa ihop detta inlägget. Haha, jag har gjort massa annat också.

RSS 2.0